AUTODOC Shop AUTODOC Partners AUTODOC Club Нови AUTODOC Ads
Любими

AUTODOC ADS – лесно купуване, лесно продаване

Съвети за купуване
Съвети за продаване

Автомобилни продукти и услуги - всичко на едно място.

 • Намерете това, което ви трябва

  Не можете да намерите това, което ви е нужно в съответната категория? Пробвайте функцията за търсене.

 • Изберете обява

  Разгледайте снимките и прочетете описанието на артикула. Уверете се, че притежава правилните технически спецификации.

 • Свържете се с продавача

  Преди да направите покупка, обадете се на продавача или му изпратете съобщение. Опитайте се да научите повече за артикула, обсъдете цената и условията за доставка.

 • Платете и получете продуктите

  Ако е възможно, опитайте се да се срещнете лично с продавача, за да завършите сделката. Платете за артикула едва след като го прегледате.

Препоръки
1. Създаване на заглавие на обявата
Заглавието трябва да е ясно и кратко: посочете името и ключовите особености на продукта или услугата, която предлагате. Избягвайте общи фрази, които не предоставят никаква полезна информация.
2. Избор на раздел в каталога за публикуване на обявата ви.
Продуктът или предлаганата услуга трябва точно да съответстват на темата на избрания раздел от каталога. Това позволява на потенциалните купувачи да намерят обявата ви по-бързо. Можете да изберете раздела самостоятелно или да оставите това на системата ни. Просто въведете името на продукта или услугата в заглавието и обявата ви автоматично ще бъде поставена в подходящ резултат.
3. Описание на продукта или услугата
Обезателно добавете описание на продукта или услугата, за да намалите количеството въпроси, които ще ви се задават от потенциалните купувачи. Предоставете детайлна информация като име на частта, OEM номер, състоянието ѝ и основните характеристики.
4. Детайли за продукта или услугата
Използвайте специалните полета, за да въведете данни. Въведете колкото можете повече детайли, за да помогнете на потенциалните купувачи да изберат продукта или услугата. Важно е да използвате OEM номерата на частите или информация относно съвместимостта с автомобили, за да могат повече купувачи да намерят обявата ви.
5. Данни за връзка и местоположение
Напишете името си и валиден телефонен номер, за да могат потенциалните купувачи да се свързват бързо с вас. Посочете местоположението си: градът и областта, където продуктът или услугата се намират. Не посочвайте лична информация, напр. точният адрес на дома ви, който би могъл да се използва от измамници.
 • Не искате да губите време в търсене на авто части?

  Пуснете обява "Търси се" в сайта ни и потенциални продавачи ще се свържат с вас.

 • Не можете да намерите нужната авто част?

  Посетете autodoc.bg – хиляди оферти ви очакват.

 • Били сте измамени?

  Свържете се с екипа ни за обслужване на клиенти или посетете страницата на обявата, за да я докладвате.